Mine plater er gået i luften

Jeg har sådan gået og manglet et ordentligt overblik over alle de planter, der efterhånden har indfundet sig på matriklen her i Signes Vals - og med en truende vinter forude, med lange aftner og indestængte havelængsler, så synes jeg tidspunktet var kommet til at gå igang med denne oversigts-blog.

Der er jo af gode grunde ikke kommet så mange planter på endnu, men det skulle der gerne blive lavet om på efterhånden :-)

Tanken er også, at jeg løbende opdaterer gamle indlæg, i takt med at planterne og mine erfaringer med dem udviklers. For det er nemlig mere tænkt til oversigt og opslag end som en egentlig blog.

Da jeg jo ikke er nogen plante-ekspert, vil jeg blive rigtig glad, hvis andre også har lyst til at supplere med viden og gode råd om planterne. Det kan man gøre ved at lægge en kommentar på indlægget om planten.

Nu kan den lange mørke vintertid bare komme an :-)

9 kommentarer:

 1. Kære Signe tillykke med den nye blog, hvor er du flittig:) Jeg melder mig som den første følger af dine planter - jeg synes også at det er en super ide at du har en side med projekter.
  Jeg har en side hvor jeg har listet alle mine planter og her har jeg en opgave i at få opdateret dem. Jeg synes at det er et stort arbejde at vedligeholde, så jeg har stor respekt for dig at du opretter endnu en blog:D Jeg glæder mig til at følge den.

  SvarSlet
 2. Hej Signe. Jamen jeg vil da også godt følge din nye blomster blog:) Anne Gine

  SvarSlet
 3. Jamen Signe. Det er jo et helt planteleksikon. Herligt, at du har tid, lyst og organisatorisk evne til at udarbejde en sådan side. Den vil jeg følge med stor interessere. Jeg får helt sikkert brug for den en gang imellem ;-)

  SvarSlet
 4. Hvor hyggeligt - I skal være velkomne :-)

  SvarSlet
 5. Se DET kalder jeg at være organiseret!! Hold da helt op!!! ;o) Og selvfølgelig må jeg følge med herinde også, kan bare ikke lige få lov til at melde mig som fast læser, men det kommer vel...
  Tillykke med det nye projekt :o)

  SvarSlet
 6. Hej Signe
  Jeg er ganske nyslået blogejer og har et teknisk spørgsmål til dig. Hvilken gadget bruger du til at lave alle dine "rum"- ønskeliste, roser osv. Du har nemlig gjort lige præcist det, jeg gerne vil, men indtil nu ikke har kunnet finde ud af.
  Hilsen Marie

  SvarSlet
 7. Ja. uhyggeligt velorganiseret Fru Friis - kunsten bliver nu at få planterne ind. Ellers ryger pointen jo lidt ;-)

  Hej Marie
  Velkommet til!
  Du kan lave sider samme sted som du laver idlæg - når du laver et indlæg kan su se en fane "Rediger Side". Der går du ind og så laver du dine sider. Formentlig vil bloggen automatisk vise dem i faner øverst, når du har udgivet dem. Ellers må du inde i "Design" have fat i en side-gadget. Den kan du i øvrigt også flytte rundt på, så du kan få side-fanerne vist i højre eller venstre side af bloggen i stedet for øverste som jeg har.
  Håber du finder ud af det - ellers må du jo spørge igen :-)

  SvarSlet
 8. Hvor er det systematisk og læsevenligt, her vil jeg helt sikkert kigge ind ofte.

  Mon man skulle vove at lave en lille efterligning, hvis de lange vintersøndage skulle blive kedelige...

  Din store haveinteresse og videbegærlighed overstråler alt hvad du laver, så tag bare imod min kompliment om at du er en ægte havenørd.

  Knus Ulla

  SvarSlet
 9. Tak for din vejledning, Signe. Det ser i grunden ret enkelt ud.
  Når du nu har lavet en ønskeliste på din planteblog, skriver du så ikke længere dine ønsker op i en listig lille notesbog? Sådan en har jeg haft de sidste mange år og tror slet ikke, jeg kan undvære den. Hilsen Marie

  SvarSlet

Du er meget velkomme til at lægge en kommentar, hvis du har spørgsmål, gode råd eller noget, du har lyst til at supplere med :-)