Queen of Sweden

Rose
Farve: Lyserød
Trivsel: God
Lys: Sol
Aller, aller øverst på min ønskeliste stod denne skønhed af en rose, men nu er hun endelig rykket over i oversigten over mine roser.

Jeg havde flere gange været en tur forbi den lokale planteskole, fast besluttet på at hun skulle med mig hjem, men så har hun desværre været udsolgt :-(


Til min 40 års fødselsdag fik jeg lidt penge til at købe planter for, og efter en tur omkring Bilkas hjemmeside, blev der i slutningen af april 2012 leveret 5 stykker, som har fået plads i det nye højbed på gårdspladsen. Ihh hvor jeg glæder mig til at se dem i blomst :-)


De første 2 billeder her er lånt hos søde Frk. Anemone, men til sommer har jeg forhåbentlig en masse af mine egne billeder af denne royale svenske marcipan-skønhed. Der sidste billede har været en tur igennem tegneprogrammet i et forsøg på at visualisere, hvordan min gårdsplads kommer til at tage sig ud, når roserne vokser til  :-)

5 kommentarer:

 1. Hun er da ganske skøn og hende kan jeg godt forstå, at du gerne vil have med hjem :-)

  SvarSlet
 2. Den er super sød, jeg har selv købt en for et par år siden... men den trives desværre ikke i min have:) Anne Gine

  SvarSlet
 3. Hej Signe - Du skal altså bare glæde dig til at få Queen of Sweden inden for din have låge. Min står stadig med blomster og er nu ca. 1,80 meter høj. Må ud og tage et billede i morgen, så du kan følge med...

  Det er altså en rigtig marcipanrose, som er lige til at tage en bid af. Nu har jeg fået en af mine drømmeroser, Scepter'd Isle, inden for min port, så jeg håber du får råd og lejlighed til din drømmerose i det tidlige forår.

  Jeg glæder mig til at følge med.

  Knus fra Ulla

  SvarSlet
 4. hvor er den fantastisk smuk - den skal da vist også ha' en plads i min have :o)
  Tak for delingen.

  SvarSlet
 5. Hej Signe.
  Hvad er det for et tegneprogram du bruger til dit billede? Er det et program man skal købe og hvor får man fingrene i det?
  Venlig hilsen
  Malene

  SvarSlet

Du er meget velkomme til at lægge en kommentar, hvis du har spørgsmål, gode råd eller noget, du har lyst til at supplere med :-)